Utazás, repülők, repterek, szállodák, hűségprogramok.

RedEye

RedEye

RedEye - Elindult!!4!

2018. december 09. - Wilzor

Sziasztok,

Első blogposzt a Redeye-on.

Miről fog szólni ez a blog?

Elsősorban a repülésről és utazásról. Hírekről, légitársaságokról, törzsutas és loyalty programokről, repterekről, szállodákról, útleírásokról, tanácsokról, tippekről. Minden olyan dologról ami nem, vagy hiányosan található meg a többi szakportálon/blogon.

Miért döntöttem el, hogy belekezdek egy ilyen blogba?

Az motivál, hogy sok olyan tartalom van ami érdekes viszont nincs magyar felület ahol megjelenhet illetve lehetne de mégsem jelenik. Továbbá a repülés egyre inkább elérhető mindenki számára, egyre több embert foglalkoztatnak a repüléssel kapcsolatos dolgok.

Mik a rövid, középtávon?

Rövidtávon a cél az, hogy legyenek posztok amik esetleg érdekesek és új színt visznek a magyar aviatikával/utazással kapcsolatos tartalmak közé.

Középtávon egy közösség kiépítése a cél, legyen egy olyan felület ahol létrejöhet a tudásmegosztás akár itt, akár facebookon, ez kialakul később.

Egyelőre ennyi, aki idetalál valamilyen formában kérdezzen nyugodtan. A basicwl@gmail.com címen elérhető vagyok bejegyzések kapcsán.

A bejegyzés trackback címe:

https://redeye.blog.hu/api/trackback/id/tr1514466446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása